Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Emisiunea „Kilometrul 0", cu Vasile Dosca. Invitat: Victor Mocanu

Abonare
Săptămâna aceasta, la Chișinău a fost publicat un nou sondaj, care arată că doar patru partide ar ajunge în Legislativ, dacă duminica ar avea loc alegeri parlamentare.

Invitatul emisiunii „Kilometrul 0", realizată de jurnalistului Vasile Dosca în studioul de radio Sputnik Moldova, a fost Victor Mocanu, directorul Centrului de Sociologie și Psihologie Socială. Aceasta a spus că studiul publicat la începutul acestei săptămâni aduce mari surprize. Mai întâi că în Parlament ar accede numai patru partide, iar mai apoi că Partidul Socialiștilor este favorit în sondaj.

Victor Mocanu a mai spus că și alegerile din Chișinău vor veni cu surprize. Este posibil ca în turul doi al scrutinului să ajungă candidatul unui partid unionist nou lansat pe arena politică, dar și candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Cebanu, care a anunțat că va intra în cursă.

Despre credibilitatea sondajelor, dar și despre rolul diasporei la alegerile din această tomnă, aflați din emisiune. 

Fluxul de știri
0