Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova, un lider sigur în Top-10 mass-media pe internet

© SputnikSputnik Молдова в Viber b Telegram
Sputnik Молдова в Viber b Telegram - Sputnik Moldova
Abonare
A doua lună consecutiv, Sputnik Moldova deține locul întâi în topul celor mai accesate mijloace de informare online din țară.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Stimați cititori, suntem bucuroși să vă anunțăm că numărul dumneavoastră a crescut și auditoriul nostru continuă să se extindă. Conform datelor raportului companiei Gemius, Sputnik continuă se menține cu încredere pe primele locuri în ratingul celor mai accesate mijloacelor electronice de informare din țară.

Ne menținem pe primul loc, devansând deținătorul ”argintului”, unul dintre posturile private de televiziune din țară.

 

TOP-10 mass-media pe internet din Republica Moldova

 

ТОП-10 Интернет-СМИ Молдовы
ТОП-10 Интернет-СМИ Молдовы - Sputnik Moldova
ТОП-10 Интернет-СМИ Молдовы

 

În februarie, numărul utilizatorilor unici ai site-ului Sputnik Moldova a crescut cu 5,5%, ceea ce înseamnă 14303 cititori noi! În prezent, 15% din auditoriul din țara noastră află de la noi știrile din Moldova și din întreaga lume, iau cunoștință de opiniile experților, ascultă radio Sputnik, vizionează cele mai interesante imagini video și reportaje fotografice de pe tot Globul.

Vă mulțumim că sunteți împreună cu noi, dragi prieteni! Interesul dumneavoastră constituie o înaltă apreciere a muncii noastre, fapt ce ne motivează foarte mult. Citiți Sputnik, vă iubim!

Fluxul de știri
0