Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată cu ce se ocupă polițiștii când se concediază

© Sputnik / Rodion ProcaPolițist
Polițist - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI au reținut un fost polițist care este suspectat de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Un fost angajat al Inspectoratului Național de Patrulare ar fi pretins, acceptat și primit 1400 de euro, de la două persoane, pentru a facilita obținerea a două permise de conducere.

Poliția - Sputnik Moldova
Societate
N-o să-ți vină să crezi: Polițist, capul unei grupări criminale

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că are influență asupra unor persoane publice care activează în subdiviziunile structurale ÎS „CRIS Registru" și poate facilita susținerea examenelor și primirea permisului de conducere fără impedimente.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia, au fost depistate actele de identitate ale persoanelor care au și denunțat cazul de corupție.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția și este cercetat în stare de libertate.

Îngrozitor: Iată cu ce se ocupă apărătorii Patriei>>>

Dacă va fi găsit vinovat, fostul polițist riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 6 ani sau amendă de până la 200000 de lei.

Fluxul de știri
0