Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A fost identificată femeia care a împușcat în oameni la sediul YouTube

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaПолиция США
Полиция США - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția americană a confirmat că femeia s-a sinucis la locul crimei, cu arma pe care a folosit-o în atac.

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Un atac armat a avut loc la sediul central al YouTube din California. Atacatorul este o femeie care ar fi vrut să-și ucidă iubit, trăgând asupra lui și a altor persoane mai multe focuri de armă, scrie presa internațională.

Autoritățile spun că trei persoane au ajuns la spital, una fiind în stare gravă. Femeia a fost găsită moartă la locul incidentului armat. Potrivit Poliției, aceasta s-ar fi sinucis.

Maryland - Sputnik Moldova
Ultima Oră: Focuri de armă într-o școală din America. Sunt victime

Autoarea atacului armat de la sediul YouTube se numește Nasim Aghdam, fiind de origine irakiană, susțin surse citate de CNN, potrivit romaniatv.net.

Anchetatorii cred că atacatoarea îl cunoștea pe unul dintre bărbații aflați printre victime, care ar fi fost iubitul ei. Autoritățile nu cunosc deocamdată care a fost motivul atacului.

La locul incidentului armat au intervenit mai multe echipaje, iar autoritățile au recomandat evitarea zonei din preajma sediului companiei care administrează platforma video YouTube, din San Bruno, în Silicon Valley.

Fluxul de știri
0