Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea de Paște în Republica Moldova

© Sputnik / Evghenii PanasencoЦветение яблони
Цветение яблони - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit prognozelor meteo, prezentate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, de Paște în Moldova vom avea o zi frumoasă cu soare, fără precipitații și cu temperaturi generoase.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Creștinii ortodocși din toată lumea vor sărbători duminică, 8 aprilie, Învierea Domnului. Potrivit prognozelor meteo, prezentate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, de Paște în Moldova vom avea o zi frumoasă cu soare, fără precipitații și cu temperaturi generoase. 

Освящение пасхальных куличей и яиц в Великую субботу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cât va costa carnea miel în acest an pentru masa de Paște

În noaptea Învierii, mercurul din termometre va oscila între +2…+7 grade Celsius. Duminică ziua, în ziua de Paște, în raioanele din nordul țării se vor înregistra +13…+16 grade, în centru vor fi +14…+17 grade Celsius, iar în sudul țării +15…+18 grade. 

Meteorologii nu prognozează în această zi precipitații. Vom avea cer senin cu mult soare. Vântul va sufla din direcția Nord-Est cu o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Fluxul de știri
0