Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Daniela Burlaca - OM. Interviu exclusiv

© Sputnik / Miroslav RotariDaniela Burlaca
Daniela Burlaca - Sputnik Moldova
Abonare
Spune că nu ea a ales teatrul, ci teatrul și actoria a ales-o pe ea. Este vorba despre regizorul și actrița Daniela Burlaca.
Daniela Burlaca - OM. Interviu exclusiv

În cadrul unui interviu oferit studioului de radio Sputnik Moldova, actrița a fost întrebată cine este Daniea Burlaca dincolo de scenă, iar aceasta a spus următorul lucru:  

"Om, atât. Este un om căruia îi pace viața, care își iubește foarte mult familia, căruia îi palce foarte mult profesia, care crede în oameni și se definește drept o mamă fericită", a declarat actrița.
Reușește să aducă tinerii la spectacolele pe care le regizează, dar și în care joacă la teatrul "Geneza Art". Ba mai mult, spectacolele nu sunt apreciate doar de publicul din sala de teatru, dar și la nivel înalt. În cadrul Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a decernat Premiul Mare pentru cel mai bun spectacol dramatic — „Colecţionarul" de John Fowles, în regia Danielei Burlaca, montat la Teatrul "Geneza ART".
Mai multe detalii aflați din interviul audio de mai sus.

 

Fluxul de știri
0