Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Moldovenii, hoți de lux în Franța. Vezi ce au făcut

© REUTERS / Stephane MaheParis, imagine de arhivă
Paris, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Cincisprezece cetățeni moldoveni au fost arestați de polițiștii francezi, după ce și-au pus pe roate o afacere de milioane. Acum sunt în așteptarea verdictului judecătorilor - iată ce au făcut.

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik, C.S. Cincisprezece cetățeni moldoveni au dat mari bătăi de cap polițiștilor francezi. Ei au ajuns luni pe banca acuzaților de la judecătoria din Val-de-Marne, fiind învinuiți de furtul a 250 de biciclete de lux, anunță postul de televiziune BFMTV.

Телекомпания Мир в Тбилиси - Sputnik Moldova
Incredibil: Cum sunt prostiți chișinăuienii - afacerea genială a 30 de moldoveni

Potrivit sursei, în perioada 2014-2015, infractorii au furat aproximativ 250 de biciclete din magazinele din apropierea Parisului, la nordul și centrul Franței, dar și în Belgia.

Bicicletele furate erau comercializate ulterior în Europa de Est. Potrivit datelor preliminare, aceștia ar fi obținut cel puțin un milion de euro în urma comercializării bicicletelor.

Răuvoitorii preferau magazinele de categoria ”lux”. Înainte de a săvârși infracțiunea ei cercetau bine locul. Iar în ziua infracțiunii făceau o gaură mare în acoperiș, pe unde scoteau bicicletele cu ajutorul unui cablu.

Incredibil: Iată cât plastic înghițim atunci când bem apă îmbuteliată>>>

Pe 22 martie, inculpații, inclusiv șeful rețelei regionale, spărgătorii și șoferii care au transportat bicicletele în Moldova își vor fi primi sentința.

Fluxul de știri
0