Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii șocante în cazul educatoarei care și-a ucis propriul copil

Abonare
O crimă oribilă a zguduit România - o mamă i-a luat viața propriului copil cu o cruzime de neimaginat.

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. O femeie în vârstă de 39 de ani din Timișoara, care era și educatoare, și-a ucis fetița de doar patru ani, după care a anunțat poliția, scrie presa din România.

Copila a murit în chinuri groaznice, mama ei tăindu-i venele la ambele mâini, iar apoi înecând-o în cadă.

Tragedia a avut loc noaptea trecută. Femeia a anunțat la 112 că și-a omorât copilul, iar apoi a băut erbicid, încercând să se sinucidă.

Эвакуированный автомобиль - Sputnik Moldova
Societate
Pedeapsă mai blândă pentru parcarea ilegală. Ce au votat deputații de la Chișinău

Potrivit presei din țara vecină, mama ucigașă era educatoare la grădinița din satul Murani, județul Timiș. Acum trei săptămâni, aceasta și-a luat concediu fără plată.

Femeia s-ar fi certat cu soțul ei înainte de a comite crima.

Potrivit Inspectoratului Școlar județean, educatoarea a activat în domeniul învățământului timp de 15 ani, fără a da semne că ar avea vreo problemă.

În contextul acestei crime îngrozitoare, colega noastră de la ro.sputnik.md, Georgiana Arsene, pune problema obligativității controlului psihologic în unităţile şcolare.

"Ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă Dumnezeu i-ar fi luat minţile femeii şi ar fi cuprins-o dorinţa de răzbunare când era înconjurată de micuţi", se întreabă ea.

Problema este mai amplă şi un prim pas spre tratarea ei ar fi reintroducerea obligativităţii testării psihologice a cadrelor didactice, consideră jurnalista.

Fluxul de știri
0