Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Află cine a câștigat biletele la Cupa Mondială de Fotbal din această vară?

Abonare
Federația Moldovenească de Fotbal, sub egida FIFA și partenerul general Compania Gazprom, împreună cu partenerul media general Studioul Sputnik Moldova, a ales câștigătorii concursului Fotbal Pentru Prietenie (F4F).

Nicolae Sulă a câștigat în categoria "tânărul fotbalist", iar Valentin Carp s-a impus în proba "tânărul jurnalist". Cei doi copii au demonstrat calități de comunicare în limba engleză, capacități fizice, dar și abilitatea de comunicare în fața camerelor de luat vederi. Concursul a fost o premieră pentru Republica Moldova, cu scopul de a selecta doi tineri cu vârsta de 11-12 ani, care vor participa la cel mai grandios eveniment sportiv printre juniori.

Selecția a avut loc duminică, 25 martie, la Clubul Sportiv Buiucani din Chișinău, la care a participat circa 50 de tineri fotbaliști, printre care și o echipă de fete, dar și 5 jurnaliști.

Juniorii selectați vor merge în deplasare la Moscova și vor fi incadrați în echipe din care vor face parte copii din întreaga lume, respectiv antrenați de tineri tehnicieni cu vârsta de 15-17 ani.

Fluxul de știri
0