Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A făcut asta pe o barcă traversând Nistrul. Polițiștii au rămas fără cuvinte

© Sputnik / Rodion ProcaМолдавская ГРЭС
Молдавская ГРЭС - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Florești riscă să fie penalizat pentru ilegalitatea comisă - iată ce au descoperit oamenii legii.

CHIȘINĂU, 30 mart — Sputnik. Oamenii legii au descins în data de 25 martie  la domiciliul unui bărbat de 55 de ani, din satul Vertiujeni, raionul Florești. Ofițerii din cadrul Serviciului Investigații Fraude Economice au depistat peste o tonă de alcool fără acte de proveniență, în valoare de 120 de mii de lei.

”La 25 martie, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui bărbat de 55 de ani, locuitor al satului Vertiujeni, 60 de recipiente a câte 20 de litri fiecare în care se afla lichid de culoare străvezie cu miros specific de alcool, în cantitate de 1 200 litri”, comunică Poliția printr-un comunicat de presă.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a introdus ilicit în țară alcoolul etilic din regiunea transnistreană, traversând râul Nistru cu barca. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că alcoolul urma să fie comercializat în municipiul Bălți.

Marfa a fost ridicată pentru a fi supusă expertizei. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă de la 45 la 65 de unități convenționale cu confiscarea mărfii.

Fluxul de știri
0