Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ultima Oră: Rusia expulzează trei diplomați moldoveni și unul din România

© Sputnik / Maxim Blinov / Trecere la banca de fotografiiЗдание МИД РФ
Здание МИД РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Rusia a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și unul din România

CHIȘINĂU, 30 mart — Sputnik. Ministerul rus de Externe a anunțat expulzarea a trei diplomați moldoveni și a unuia din România în urma acțiunilor întreprinse de acestea legate de cazul Skripal.

”Rusia i-a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și a unuia din România ca rezultat al acțiunilor întreprinse de aceste state în cazul Skripal”, anunțăe RIA Novosti.

Anterior un reprezentant al Ambasadei Moldovei la Moscova a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse. Tot astăzi, la Ministerul rus de Externe, a fost convocat și ambasadorul României la Moscova, fiindu-i înmânată o notă de protest în legătură cu expulzarea unui diplomat rus de la București.

Ministerul Afacerilor Externe a convocat astăzi șefii misiunilor diplomatice acreditate în Federația Rusă, care reprezintă statele ce s-au solidarizat cu Marea Britanie în cazul Skripal și au întreprins acțiuni neprietenești la adresa Rusiei, anunță MAE într-un comunicat.

Rusia declară indezirabili 60 de diplomați americani, aceștia urmând să părăsească țara până la 5 aprilie. Măsura vine ca răspuns la acțiunea întreprinsă de administrația SUA.

Fluxul de știri
0