Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A dispărut o minoră de 16 ani: Poliția solicită implicarea cetățenilor - FOTO

© Sputnik / Rodion ProcaPolițist
Polițist - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii solicită implicarea cetățenilor pentru a găsi o minoră de 16 ani care a dispărut fără urmă.

CHIȘINĂU, 30 mart — Sputnik. Poliția Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a stabili locul aflării unei minore de 16 ani, care a fost dată dispărută de mai mult timp.

Potrivit Poliției, pe 16 octombrie 2017, minora a plecat de la Centrul de Plasament Temporar "Curcubeul Speranţei" din orașul Vadul lui Vodă. Locul aflării acesteia nu a putut fi stabilit până în prezent.

La scurt timp, reprezentanții centrului de plasament au alertat polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei privind dispariția minorei.

Oamenii legii precizează că ea face parte dintr-o familie social-vulnerabilă. Minora de 16 ani are ochii de culoare căprui, păr lung până la umeri de culoare neagră, înălțimea de 1,60 m de corpolenţa medie.

© Photo : politiacapitalei.mdMinoră de 16 ani, căutată de polițiști
Minoră de 16 ani, căutată de polițiști - Sputnik Moldova
Minoră de 16 ani, căutată de polițiști

Persoanele care dispun de informaţii care ar ajuta la stabilirea locului aflării tinerei dispărute sunt rugați să telefoneze la numerele: 022477020 sau 068668803.

Fluxul de știri
0