Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Te iau fiorii! Iată ce riști să cumperi de la piață pentru masa de Paști

© SputnikPiață
Piață - Sputnik Moldova
Abonare
Patru șoferi au fost documentați de către inspectorii de patrulare pentru transportarea, în condiții insalubre, a unei cantități importante de carne fără acte de provenință.

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Trei tone de carne, transportate în condiții antisanitare, urmau să fie comercializate în Piața Centrală din Capitală.

Центральный рынок - Sputnik Moldova
Societate
Dezgustător: Ce au mai descoperit polițiștii la Piața Centrală

Patru șoferi au fost opriți în această dimineață la intersecția străzilor Varlaam cu Tighina din Chișinău. Aceștia transportau carnea în microbuze de model Mercedes, pe care intenționau să o comercializeze în Piața Centrală.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă o amendă de la trei mii până la cinci mii de lei.

INP atenționează că, în contextul apropierii sărbătorilor pascale, poliția v-a întreprinde măsuri sporite de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri.

Fapta unei vânzătoare de la Piața Centrală care i-a uimit pe polițiști>>>

Totodată, aceștia le recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spații improvizate, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare, iar produsele nu sunt supuse controlului sanitar-veterinar.

Fluxul de știri
0