Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: În Chișinău sunt furate mașinile și din parcările autorizate

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗа рулем, автомобиль, La volan, automobil
За рулем, автомобиль, La volan, automobil - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a rămas fără mașină după ce a lăsat-o într-o parcare din sectorul Râșcani.

Chișinău, 29 mart- Sputnik. În ultima perioadă hoții de autoturisme au devenit tot mai ingenioși. Aceștia inventează noi modalități de a fura mașinile oamenilor parcate în curțile blocurilor sau chiar în parcări autorizate. În data de 25 martie un bărbat de 59 de ani s-a trezit fără mașină după ce a parcat-o pe bulevardul Moscovei din Capitală.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Hoți de mașini recidiviști din sectorul Botanica. Imagini video făcute de Poliție
El a alertat imediat poliția, iar în scurt timp oamenii legii au identificat hoțul. Acesta este un tânăr de 25 de ani. El a povestit polițiștilor că a urmărit paznicul parcării, s-a asigurat că acesta lipsește din încăpere în care stătea, a intrat și a furat cheia autoturismul.

Ulterior a urcat la volanul mașinii și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au găsit mașina în raionul Fălești și au restituit-o victimei. Valoarea mașinii bărbatului valorează 145 000 de lei. Hoțul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 10 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0