Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bărbatul care a provocat panică la parlamentul Serbiei s-a predat poliției

Abonare
Individul, după ce a anunțat în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor în fața intrării în sediul Legislativului de la Belgrad, s-a predate de bună voie.

CHIȘINĂU, 29 mar — Sputnik. Bărbatul care amenința să-și pună capăt zilelor în fața sediului parlamentului sârb, din centrul Belgradului, s-a predat poliției, transmite televiziunea națională RTS.

Salisbury - Sputnik Moldova
Rusia
Suspiciunile Moscovei: Cazul „Skripal”, orchestrat de serviciile britanice

Anterior, presa a scris că de intrarea în parlament s-a apropiat un cetățean, născut în 1955, care a declarat că-și va pune capăt zilelor. Poliția a încercuit zona și a început să negocieze cu bărbatul.

"Viceministrul Afacerilor Interne, Biljana Popović Ivković, a comunicat că bărbatul cu inițialele M.T. nu era înarmat cu o grenadă, cum se credea anterior, ci cu un mulaj de pistol. Ea a mai precizat că parlamentul nu a fost evacuat", transmite postul de televiziune.

Fluxul de știri
0