Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Valeriu Ostalep

Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat expulzarea a trei diplomați ruși din Republica Moldova. De aici reiese că un nou conflict diplomatic între Federația Rusă și Republica Moldova este inevitabil.

Se vor înrăutăți relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă? Ce vrea să obțină Chișinăul având o relație ostilă față de Federația Rusă? De ce îngenunchem în fața marilor puteri? Este posibilă reintegrarea țării în contextul vizitei la Chișinău a reprezentantului special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, care a declarat că „anul acesta are șansa de a fi unul istoric pentru procesul de reglementare transnistreană"?

Răspunsurile la acesta, dar și la alte întrebări le aflați de la politologul Valeriu Ostalep, în cadrul emisiunii "Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, moderată de jurnalista Tatiana Cebotari.

 

 

Fluxul de știri
0