Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Fotbal pentru Prietenie

© Sputnik / Miroslav RotariВот они юные победители проекта в Молдове Николае Сулэ и Валентин Карп.
Вот они юные победители проекта в Молдове Николае Сулэ и Валентин Карп. - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri, 28 martie, ora 15:00, la centrul de presă Sputnik Moldova a avut loc un briefing cu tema: "Premierea câștigătorilor concursului pentru copii „Fotbal pentru Prietenie”.

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Concursul a fost organizat cu scopul de a selecta doi adolescenți cu vârsta de 11-12 ani, care vor participa la cel mai grandios eveniment sportiv pentru juniori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

În cadrul briefingului, directorul reprezentanței din Republica Moldova a Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, Vladimir Novosadiuc, a înmânat premii celor doi copii talentați. Sputnik Moldova, împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), sub egida FIFA și împreună cu partenerul general al Campionatului — Compania "Gazprom", a selectat doi adolescenți care vor reprezenta Republica Moldova la cel mai grandios eveniment al anului pentru tineri. Este vorba de proiectul „Fotbal pentru Prietenie" (F4F) care se va desfășura la Moscova înainte de începutul Campionatului Mondial 2018.

Copii din peste 211 ţări și regiuni ale lumii vor juca meciuri demonstrative, în perioada 8 — 15 iunie la Moscova. De asemenea, ei vor avea ocazia să fie prezenți și la evenimentul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2018 dintre Rusia și Arabia Saudită.

Fluxul de știri
0