Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Două ipoteze ale cauzei incendiului din Kemerovo

© Sputnik / Maksim Kiselev / Accesați arhiva multimediaПожар в торговом центре «Зимняя вишня» в Кемерово
Пожар в торговом центре «Зимняя вишня» в Кемерово - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Anchetatorii examinează două versiuni ale cauzei izbucnirii incendiului din Kemerovo: un scurtcircuit și utilizarea focului deschis.

CHIȘINĂU, 27 mar — Sputnik. Potrivit unor versiuni preliminare examinate de anchetatori, incendiul din mall-ul Winter Cherry din Kemerovo ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit sau utilizarea focului deschis, a comunicat președintele Comitetului de Investigații al Rusiei, Aleksander Bastrâkin, în cadrul unei întâlniri cu președintele rus, Vladimir Putin.

Президент РФ В. Путин почтил память погибших при пожаре в Кемерове - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a anunțat zi de doliu național în legătură cu tragedia din Kemerovo

"Urmează o expertiză. Discutăm. Există două versiuni: fie este vorba de o rețea electrică nefuncțională, care a provocat un scurtcircuit, fie este vorba de o versiune, care este mai puțin plauzibilă, utilizarea unui foc deschis", a declarat Bastrâkin.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin a declarat că principala cauză a tragediei este „o neglijență criminală și nepăsarea".

Șocant — 41 de copii au murit în urma incendiului din Kemerovo>>>

Potrivit ultimelor date, în incendiul din Kemerovo produs pe 25 martie au decedat 64 de persoane.

Fluxul de știri
0