Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta este curată bătaie de joc sau Cine o sabotează pe Silvia Radu

© Sputnik / Miroslav Rotariремонт дороги
ремонт дороги - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva ore, un internaut a filmat cum o echipă de drumari din Capitală toarnă asfalt în niște gropi pline cu apă și noroi.

ремонт дороги - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Iată cum sunt reparate drumurile în Capitala noastră europeană
CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Acum o zi, primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a declarat că autoritățile vor începe reparația drumurilor imediat ce vremea va permite acest lucru.

„Anul acesta am reușit să măresc de 3 ori bugetul alocat drumurilor şi avem 100 milioane de lei. Sunt conştientă că sunt foarte multe lucrări de făcut pe o suprafaţă de circa 900 000 m2, dar ştiu că se poate", a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Se pare însă că drumarii din Capitală vor să compromită nobilele intenții ale primarului. Iată ce a postat pe pagina sa de Facebook internautul Tudor Casapu.

Este suficiente să privești aceste imagini ca să înțelegi că lucrând astfel, nu 100 de milioane de lei, ci nici un miliar de lei nu este suficient pentru a reabilita drumurile din Chișinău.

Fluxul de știri
0