Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Patru membri ai unei familii din Soroca, morți în două accidente rutiere. Detalii șocante

CC0 / Pixabay / Hans / ДТП
ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Patru membri ai unei familii din Soroca și-au pierdut viața în două accidente teribile - povestea tulburătoare a familiei Ferari.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Tatăl, fiica și doi feciori, locuitori ai municipiului Soroca, și-au pierdut viața în două accidente rutiere la un interval de doar câteva zile. Tragedia a avut loc acum câteva zile, informează observatorul.md.

Potrivit sursei, în primul accident se aflau trei membri ai familiei Ferari, care se întorceau în țară de la muncă.

Accident - Sputnik Moldova
Rusia
S-a crezut Schumacher, însă a provocat un accident fatal

Baronul romilor din Soroca, Artur Cerari, a declarat că mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a ciocnit frontal într-un camion.

"La un moment dat, mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a lovit frontal într-un camion. Șoferul a decedat pe loc, iar fiica și nevasta acestuia au ajuns în stare gravă la spital. În scurt timp, fata de doar 18 ani a decedat. Femeia a fost adusă acasă. Aceasta se află la rude și acum urmează un tratament. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu familia sa", a declarat Cerari.

Potrivit sursei, după ce au aflat despre moartea tatălui și a surorii lor, alți doi fii ai bărbatului au pornit spre locul tragediei din Azerbaidjan. Însă aceștia nu au mai ajuns. Din nefericire, cei doi și-au pierdut viața într-un alt accident rutier.

Prietenii familiei sun că un bărbat avea 22 de ani, iar celălalt — 27. Ambii erau căsătoriți. Unul avea un copil, iar celălalt doi.

Rudele familiei Ferari și întreaga comunitate romă din Soroca s-au solidarizat și pregătesc funeraliile celor patru soroceni. Corpurile neînsuflețite au fost aduse în Soroca.

Fluxul de știri
0