Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Franco Frattini va discuta la Chișinău și Tiraspol problema transnistreană

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaXIX Всемирный фестиваль молодёжи и студентов. Дискуссионная программа
XIX Всемирный фестиваль молодёжи и студентов. Дискуссионная программа - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul special al președintelui în exercițiu a OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, întreprinde o vizită în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Franco Frattini, reprezentantul special al președinției italiene a OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, se află într-o primă vizită la Chișinău.

Agenda oficialului include întrevederi cu conducerea țării și cu liderii regiunii transnistrene.

Спецпредставитель ОБСЕ по Приднестровью, бывший министр иностранных дел Италии, бывший вице-президент Еврокомиссии Франко Фраттини - Sputnik Moldova
Frattini: Rolul Rusiei în soluționarea problemei transnistrene rămâne important

Totodată, diplomatul intenționează să se întâlnească și cu reprezentanții procesului de negocieri în formatul „5+2". Jurnaliștii au fost informați la Guvern că Frattini va discuta la Chișinău și Tiraspol problema transnistreană.

La negocierile în formatul „5+2" participă Chișinăul și Tiraspolul ca părți în conflict, Rusia, Ucraina, OSCE — în calitate de intermediari, Uniunea Europeană și SUA — ca observatori.

Fluxul de știri
0