Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din iarnă, în vară: Iată ce temperaturi vom avea până la sfârșitul săptămânii

© Sputnik / Valeriy Shustov / Accesați arhiva multimediaПодснежники. Ghiocei
Подснежники. Ghiocei - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi încă mai avem zăpadă, care însă se topește vertiginos din cauza aerului cald. Până la sfârșitul săptămânii însă vom avea temperaturi de vară: +20 de grade Celsius.

Ceață - Sputnik Moldova
Avertizare: Ciclonul cu praf din Sahara. Ce ne aşteaptă în lunile aprilie şi mai
Chișinău — 26 mart, Sputnik Gata cu gerul și ninsorile, primăvara își intră în drepturi din această săptămână. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile, în centrul țării, temperatura aerului va crește până la 20 de grade Celsius cu plus. 

Marți și miercuri mercurul din termometre va indica, în timpul zilei, până la +8 grade Celsius. De joi putem renunța definitiv la gecile groase, întrucât se va încălzi până la +15 grade Celsius. Vineri vor fi +17 grade Celsius, iar în weekend vom avea vreme numai bună pentru primblări în parc — plus 20 de grade Celsius.

Această săptămână va fi călduroasă și pentru raioanele din nordul țării. Acolo temperatura aerului, în timpul zilei, va ajunge și până la +20 de grade Celsius. În sud temperaturile aerului vor fi și mai ridicate: +22 de grade Celsius. Aproape toată săptămâna vom avea parte de soare, doar astăzi și mâine va ploua în toată țara.

 

Fluxul de știri
0