Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a intensificat patrularea străzilor în Capitală: Iată cine a picat în plasă

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPInspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP
Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei a intensificat patrularea străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalității stradale. Primele rezultate: au fost reținuți doi consumatori de droguri.

CHIȘINĂU, 26 mart — Sputnik. Echipajele mobile ale Batalionului Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Polițe a municipiului Chişinău au reţinut şi documentat doi indivizi care suspectaţi de păstrare şi consumul de substanţe narcotice.

Alertă cu bombă la judecătoria sectorului Centru - Sputnik Moldova
Societate
Alertă cu bombă în centrul Capitalei

În timpul patrulărilor intensive a străzilor, demarate de către poliţişti, aceștia au observat, în parcul Valea Morilor, un bărbat suspect, care manifesta un comportament neadecvat, fiind suspectat de consumul drogurilor. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al Capitalei cu vârsta de 29 de ani, asupra căruia a fost depistat un plic în care se afla o substanță vegetală necunoscută.

Un alt consumator de droguri a fost reținut pe o altă strada din sectorul Buiucani. Individul, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit de polițiști. Omenii legii au găsit la el un pacheţel cu masă vegetală necunoscută.

Ambii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor comiterii infracțiunii. Conform legislaţiei penale în vigoare, suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 de lei la 13 000 de lei sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0