Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Mesaj de condoleanțe după tragedia din Kemerovo

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a transmis un mesaj de condoleanță poporului rus în legătură cu tragedia care a curmat mai multe vieți omenești în orașul Kemerovo din Federația Rusă

CHIȘINĂU, 26 mart — Sputnik. Președintele moldovean, Igor Dodon, i-a transmis condoleanțe omologului său rus Vladimir Putin în legătură cu incendiul din orașul Kemerovo în urma căruia zeci de persoane și-au pierdut viața.

”Am aflat cu profundă durere în suflet vestea despre incendiul violent ce s-a produs în Centrul comercial „Zimnyaya Vishnya" din orașul Kemerovo și a provocat moartea unui număr mare de oameni. Extrem de tristă este, în special, vestea că în această terifiantă tragedie și-au pierdut viața mai mulți copii. În aceste clipe de grea cumpănă pentru tot poporul Rusiei, Vă rog să acceptați, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere condoleanțe”, este scris în mesajul transmis de președintele Dodon.

Totodată,  președintele Republicii Moldova le-a urat însănătoșire grabnică tuturor celor care au fost răniți dorindu-le multă putere de viață.

Fluxul de știri
0