Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alegeri în Chișinău și Bălți: Lozincile cu "tancurile rușești" și "unire" nu trec

© Sputnik / Miroslav RotariВалерий Осталеп
Валерий Осталеп - Sputnik Moldova
Abonare
Se anunță o primăvară fierbinte în Chișinău și Bălți, lupta pentru funcția de primar va încinge spiritele și pe arena politică.
Alegeri în Chișinău și Bălți: Lozincile cu "tancurile rușești" și "unire" nu trec

Politologul Valeriu Ostalep a declarat pentru Sputnik Moldova că de data aceasta alegerile locale în Chișinău vor veni cu multe surprize.

"Este evident că guvernarea are interesul de a câștiga alegerile atât în municipiul Chișinău, cât și în Bălți. Eu cred că vor fi aplicate metode noi de convingere a electoratului. Candidați nu vor fi susinuți atât de simplu de guvernare. Din câte observați, guvernarea încă nu și-a desemnat candidatul care va intra în cursa pentru fotoliul de primar de Chișinău. La fel este și în cazul cursei electorale pentru ocuparea funcției de primar în municipiul Bălți", spune Valeriu Ostalep

Valeriu Ostalep susține că turul doi va fi decisiv, acolo se va da marea bătălie. De data aceasta, lozincile cu "tancurile rușești" și "unire" nu mai trec.

Fluxul de știri
0