Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip face declarații uluitoare despre cum se majorează salariile în Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПремьер-министр Республики Молдова Павел Филип
Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip a dezvăluit formula care poate genera creșterea salariilor în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Premierul de la Chișinău Pavel Filip a dezvăluit care este formula care poate duce la creșterea salariilor în Republica Moldova. Pavel Filip a făcut aceste declarații în timp ce l-a prezentat pe noul ministru al Justiției, Victoria Iftodi, colectivului de angajați ai instituției. 

Premierul susține că promovarea reformei în justiție este direct proporțională cu creșterea salariilor. Filip susține că reforma în justiție reprezintă o prioritate a mandatului acestui Guvern, alături de educație și dezvoltarea infrastructurii drumurilor. 

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Salarii mari în Moldova. Unde șoferii primesc peste 1000 de euro pe lună

”Dacă ne dorim pensii, salarii, investiții sociale și publice trebuie să înțelegem că primul lucru pe care trebuie să-l facem este reforma justiției. Acolo unde există justiție corectă, imparțială și obiectivă, acolo vin investitorii și de aici pornește lanțul care duce la venirea banilor în bugetul țării”, a declarat șeful Guvernului de la Chișinău.  

Potrivit premierului, reforma justiției este fundamentală pentru Republica Moldova. 

”S-a făcut foarte multe, am înregistrat succese dar mai este mult de lucru în acest domeniu”, a menționat Filip. 

Cu cât vor crește salariile în Moldova până în anul 2020>>>

Primul-ministru a precizat că până la încheierea mandatului Guvernului pe care îl conduce mai sunt încă opt luni, ”perioadă care nu este lungă dar în care trebuie să reușim să facem multe”. 

Fluxul de știri
0