Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gata cu ninsorile și vremea rece. Ne așteaptă o săptămână de primăvară adevărată

© Sputnik / Miroslav RotariВесна
Весна - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, săptămâna care vine ne va bucura cu mult soare și temperaturi generoase de până la 19 grade.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru duminică, 25 martie, cer variabil și fără precipitații. Temperatura aerului se va situa între 0 și plus 5 grade. 

În raioanele de nord ale republicii se vor înregistra 0..+3 grade Celsius, în centru vom resimți +1..+4 grade, iar în sudul țării mercurul din termometre va oscila între +2..+5 grade Celsius. 

În nordul republicii a nins în prima zi de iarnă - Sputnik Moldova
La ce surprize meteo să ne așteptăm sâmbătă. Unde va ninge

Noaptea de duminică spre luni, se vor întregistra între —3..-8 grade Celsius. 

Săptămâna viitoare, treptat temperatura aerului va crește. Luni diurnele vor oscila între +3..+8 grade. Vor cădea ploi slabe pe întreg teritoriul țării.

Marți ziua se vor înregistra +5..+10 grade Celsius, în nordul republicii se prevăd precipitații slabe.  

Începând cu ziua de miercuri vremea începe să se încălzească vizibil. Mercurul din termometre va urca până la 13 grade în sudul țării. 

De joi noaptea, în Moldova nu se vor mai înregistra temperturi negative. Ziua de joi, 29 martie, ne va aduce mult soare și temperaturi valoroase. De la nord la sud vom avea între +12..+17 grade Celsius. 

Vinerea și sâmbăta viitoare, vremea de afară ne va face să uităm de ninsorile din martie. În aceste zile ne vom bucura de valori termice situate între +14..+19 grade Celsius.


Fluxul de știri
0