Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderul partidului de la guvernare vorbește despre planurile de nuntă

© Sputnik / Rodion Procaобручальные кольца inele verighete
обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul partidului care se află la guvernare ar putea să facă în timpul cel mai apropiat nunta. Acesta are o iubită mai tânără decât el cu 30 de ani.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Liderul PSD din România, Liviu Dragnea, formațiune care se află la guvernare în țara vecină, a dat de înțeles că în acest an ar putea face nunta. Acesta are o iubită mai tânără decât el cu 30 de ani. 

La cei 55 de ani Liviu Dragnea vorbește deschis despre iubita sa Irina Alexandra Tănase, în vârstă de 25 de ani. Tânăra a apărut în public, la un eveniment politic organizat de PSD, alături de premierul român și primarul orașului București. 

© Photo : Click!Irina Alexandra Tănase
Irina Alexandra Tănase - Sputnik Moldova
Irina Alexandra Tănase

Dragnea a fost întrebat de presă dacă nu cumva în acest an va face nunta cu noua sa iubită. 

”Este ceva foarte plăcut despre care voi vorbi cu foarte mult drag când va fi cazul”, a răspuns Dragnea. 

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea în cadrul unei emisiuni televizate.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana. Căsnicia dintre cei doi a durat până în anul 2015. Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au o fiică, Alexandra, care la rândul ei se iubește cu cântărețul din Republica Moldova, Alexandru Mațaev.

Fluxul de știri
0