Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Planuri mari pentru viitor. Ce spune Dorin Damir despre o eventuală implicare în politică

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Damir
Dorin Damir - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Damir nu intenționează se se implice în politică. Și asta, pentru că nu-l fascinează domeniul. Președintele FEA spune că a avut propuneri în acest sens, dar a refuzat categoric.

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik, Silvia Zavadovschi. Președintele FEA, Dorin Damir, a mărturisit într-un interviu pentru Radio Sputnik-Moldova ce stă în spatele succesului său, dar și care sunt planurile pentru viitor. 

Dorin Damir - Sputnik Moldova
Cât costă o gală KOK? Va reveni oare Constantin Ţuţu în ring? Află ce spune Dorin Damir

„Dacă eu voiam să fiu în politică, eram acolo încă acum patru ani sau mai înainte. Dacă îmi doream să rămân în structurile de forță, credeți-mă, eram general… colegii mei sunt generali acum. Dacă voiam să fac încă mai mulți bani, îi aveam, fiindcă eu sunt omul care obține ceea ce-și propune. Nici nu mă gândesc să mă implic în politică”, a declarat Damir.

Președintele FEA a menționat în interviul acordat Sputnik că a avut mai multe oferte de a accede în politică, dar a decis să nu se ”coloreze”.

”Am avut propuneri, dar am refuzat, fiindcă eu nu vreau să mă colorez. Le-am spus, lăsați-mă să fac măcar ceva pentru țara aceasta. Vom reuși să trăim bine doar atunci când fiecare va face câte ceva pentru Moldova", a declarat președintele FEA în studioul Sputnik-Moldova.

Dorin Damir este om de afaceri și președinte al Asociației FEA. Începând cu anul 2009, Dorin Damir organizează gala KOK.

Fluxul de știri
0