Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii în cazul fostului consilier din Corjeuți, Briceni, care a ucis un minor

CC0 / Pixabay / MadalinIonut / Copil
Copil - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul local din satul Corjeuți, Briceni, va compărea pe banca acuzaților pentru că a accidentat moral un copil de șapte ani.

Взрыв в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
Explozia din Capitală, soldată cu doi morți, a fost provocată de o grenadă
CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. Consilierul local din Corjeuți, Briceni, care a accidentat mortal un minor a fost trimis în judecată. Acesta a urcat beat criță la volan, a comis infracțiunea și a părăsit locului accidentului. 

Incidentul a avut loc în data de 25 februarie a acestui an pe o stradă din satul Corjeuți. Bărbatul a ieșit pe contrasens și a lovit un copil de șapte ani, care mergea pe drum cu mama sa. Impactul a fost atât de puternic în cât minorul a murit pe loc. Consilierul și-a continuat drumul, a mers acasă și s-a culcat. Ulterior acesta a fost reținut și plasat în arest preventive, unde se află și acum.

Rezultatul testului de alcoolemie a arătat că bărbatul avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,68 mg/l, iar în sânge — 2,40g/l.

Dacă va fi găsit vinovat inculpatul, riscă până la opt ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la cinci ani.

Fluxul de știri
0