Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ultima Oră: Atac terorist în Franța - mai multe persoane au fost luate ostatice

© REUTERS / Charles Platiau Polizei in Paris
Polizei in Paris - Sputnik Moldova
Abonare
O vastă operațiune a poliției este în curs de desfășurare în orașul francez Trèbes, din cauza unui schimb de focuri urmat de luare de ostatici la un supermarket.

CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. Un bărbat s-a baricadat într-un supermarket „Super U” din Trèbes (Aude) în această dimineață de vineri și a deschis focul în direcția unui agent CRS care a fost rănit, transmite Sputnik France.

Potrivit primelor elemente ale investigației, un om "a intrat într-un supermarket „Super U” la 11:15 și s-au auzit împușcături", a declarat pentru AFP o sursă apropiată de caz.

Prefectura Aude a anunțat pe Twitter că acest sector a fost "interzis", cerând populației să "faciliteze accesul forțelor de aplicare a legii".

Presa locală anunță că bărbatul care a luat mai mulți ostatici într-un supermarket din comuna Trebes din sudul Franței a declarat că este adept al Statului Islamic.

Fluxul de știri
0