Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții în nordul țării. Ce au descoperit polițiștii

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au descins la domiciliile a doi moldoveni care au pus pe roate o afacere ilegală - vezi ce au descoperit Polițiștii de Frontieră

CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Doi cetățeni moldoveni riscă privațiune de libertate pentru confecţionarea, deţinerea, vânzare și folosirea documentelor oficiale false.

Miercuri, polițiștii de Frontieră ai Direcției regionale NORD au descins la domiciliile suspecților. Perchezițiile au avut loc în satul Târnova, raionul Dondușeni, și în satul Gura Camencii din raionul Florești.

Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
”Comorile” din trenul Odesa-Chișinău: Vameșii au rămas cu gura căscată

Potrivit oamenilor legii, în urma perchezițiilor au fost ridicate cinci procuri cu semne vădite de falsificare prin care era acordat dreptul de a conduce automobile înregistrate în Lituania, mai multe ștampile, foi A4 cu semnături, certificate de înmatriculare, cartele SIM, copii ale mai multor paşapoarte, formulare pentru procuri auto şi un dispozitiv de stocare a informației.

Incredibil: Moldovenii, hoți de lux în Franța. Vezi ce au făcut>>>

Probele au fost transmise pentru a fi supuse expertizei în vederea confirmării neautenticității acestora.

Dacă se va demonstra vinovăția celor doi moldoveni, ei riscă să fie privați de libertate pe un termen de până la 5 ani.

Fluxul de știri
0