Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Vladimir Putin

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele României l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia alegerii sale pentru un al patrulea mandat în funcția de președinte al Rusiei.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis joi, 22 martie, un mesaj de felicitare președintelui ales al Federației Ruse, Vladimir Putin.

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu Donald Trump la summit-ul G20 din Germania - Sputnik Moldova
Trump salută victoria lui Putin și îi propune o întâlnire

„Pe această cale, țin să vă asigur că rămân încrezător cu privire la beneficiile dezvoltării relațiilor dintre statele noastre pe baze pragmatice și predictibile, prin dialog constructiv și în conformitate cu principiile și normele de drept internațional”, se arată în mesajul președintelui României.

În urma alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, care au avut loc în data de 18 martie, Vladimir Putin a fost ales pentru un al patrulea mandat de președinte, care va dura 6 ani. Pentru Vladimir Putin au votat 76,68 la sută dintre alegători.

Fluxul de știri
0