Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost prădat unul dintre cei mai mari artiști din Republica Moldova

© Facebook / Alex CalanceaAlex Calancea, Frații Advahov
Alex Calancea, Frații Advahov - Sputnik Moldova
Abonare
Basistul nr. 1 din Republica Moldova a fost prădat. Artistul a anunțat acum câteva ore că bandiții i-au furat instrumente muzicale de valoare.

CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Instrumentistul și compozitorul Alex Calancea, care este și conducătorul celebrei formații Alex Calancea Band, a anunțat pe Facebook că fost furat.

"Le urez sănătate hoților care mi-au sustras, zilele astea, din mașinș Basul Elrick, Pedal Board (6 pedale, 1 D.I.) și Wireless System AKG. Cu basul Elrick am avut ultimele plecări la Haga, Bruxelles, Athena,.. el probabil știa că se va despărți de mine. Fi-ți atenți și nu lăsați lucruri importante în mașinile voastre. Și dacă cineva aude că se vinde un bas, atunci acesta poate fi Capriciosul meu", scrie Alex Calancea pe pagina sa de Facebook.

Acum câțiva ani, artistul declara pentru presă că are o mulțime de chitare, dar basul Elrick (care acum i-a fost furată) este una la care cântă cel mai des.

Vom menționa că Alex Calancea este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi basişti din Republica Moldova, iar trupa sa, formată din instrumentişti profesionişti, este extrem de solicitată de interpreţii moldoveni, dar și în afara țării.

Fluxul de știri
0