Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A fost testată de Putin, acum va merge cu ea: Vezi cum arată VIP-limuzină rusească

© Sputnik / Сергей Субботин / Accesați arhiva multimediaСалон макета автомобиля, разработанного в рамках проекта "Кортеж"
Салон макета автомобиля, разработанного в рамках проекта Кортеж - Sputnik Moldova
Abonare
Vezi cum arată VIP-limuzină rusească ce va fi folosită de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin care a fost reales pe 18 martie pentru un nou mandat de președinte.

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Președintele Vladimir Putin a obținut o victorie zdrobitoare la alegerile prezidențiale din Federația Rusă acumulând peste 76 la sută dintre voturile alegătorilor care au ieșit la urne pe 18 martie. Potrivit ministrul rus al Industriei și Comerțului Denis Manturov utilizarea automobilului va începe odată cu inaugurarea noului președinte în 2018.

Anterior, ministrul rus al Industriei și Comerțului Denis Manturov a anunțat că Vladimir Putin a testat limuzina realizată în cadrul proiectul ”Kortej”.

"Vladimir Putin a luat deja cunoștință de acest proiect, a văzut mai multe etape de producție", a spus Manturov, adăugând că "președintele este mulțumit de noua producție".

Atunci, ministrul le-a spus jurnaliștilor că limuzina Kortej este un automobil destinat înalților funcționari ai statului. În total au fost elaborate patru modele a vehiculului: limuzină, sedan, SUV și minivan.

Fluxul de știri
0