Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ultimatum pentru Telegram: Au la dispoziție zile numărate pentru a executa cerința FSB

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaМессенджер Telegram
Мессенджер Telegram - Sputnik Moldova
Abonare
Roskomnadzor a dat termen limită companiei Telegram pentru a se conforma legilor din Federația Rusă și să ofere FSB informația privind decodificarea mesajelor

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Compania Telegram Messenger Limited are la dispoziție 15 zile pentru a prezenta Serviciului Secret din Federația Rusă (FSB) informația privind decodificarea mesajelor, anunță RT, cu referire la un comunicat al Roskomnadzor.

”Roskomnadzor a trimis o notificare în adresa companiei Telegram Messenger Limited privind necesitatea executării obligațiunilor organizatorului difuzării informațiilor”, menționează instituția într-un comunicat.

„Telegram", amendat cu un milion: a refuzat să ofere informații pentru FSB>>>

Totodată, în notificare este menționat că, potrivit Legii №149-ФЗ, cerințele indicate mai sus trebuie îndeplinite în termen de 15 zile de la data primirii notificării.

Pe 12 decembrie 2017, Curtea Supremă de Justiție a Rusiei a respins demersul companiei Telegram prin care cerea să recunoască demersul FSB cu privire la decodificare a mesajelor drept neîntemeiat. Atunci compania a fost amendată cu 800 de mii de ruble.

Fluxul de știri
0