Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Câte zile cu ninsori și ger mai avem de îndurat

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Abonare
Frigul și ninsoarea nu cedează. În zilele și nopțile ce urmează până la sfârșitul săptămânii va mai frig decât a fost în ultimele două zile.

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pe pagina sa de internet că astăzi ziua va continua să ningă în toate regiunile țării, iar temperaturile aerului vor varia între —2… +3 grade Celsius.

Va ninge și în noaptea de miercuri spre joi în raioanele de centru și de sud ale Republicii Moldova. Nu și la nord, unde însă gerul va fi mai aspru noaptea —8… —11 grade Celsius, în timp ce în centru și la sud mercurul în termometre va coborî până la —9 și respectiv —8 grade Celsius.

Căderea zăpezii va înceta abia sâmbătă. Gerul însă se va înmuia abia la începutul săptămânii viitoare, când noapte vor fi înregistrate temperaturi de —2… 0 grade Celsius.

Este de așteptat că în Capitală se va circula cu dificultate și astăzi, mai ales spre seară când zăpada popită pe șosele peste zi se transformă în gheață. Asta creează pe unele artere ale Capitalei ambuteiaje kilometrice, în special în intervalul de timp 17:00 — 20:00.

Fluxul de știri
0