Mai multe localități din Marea Britanie au fost izolate de civilizație

Циклон
Abonare
Câteva localități din Vestul Angliei au fost izolate de rezult civilizației din cauza temperaturilor scăzute și ninsorilor abundente.

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Câteva localități din Vestul Angliei s-au pomenit izolate, luni, de restul civilizației, din cauza ninsorilor abundente care au căzut în această regiune.

Potrivit centrului informațional al comitatului Devon, drumurile spre localitățile Ilfracombe, Linton, Lynmouth și Combe Martin au fost blocate de zăpadă, iar circulația spre acestea este imposibilă. Spre amiază, serviciile situații excepționale au reușit să curețe o parte a drumurilor, însă circulația pe aceste artere nu a fost deblocată în totalitate.

Снегопад в Кишиневе 21.04.2017 - Sputnik Moldova
Fără vară în 2018. Se va repeta precedentul de acum 200 de ani?

"Cea mai mare parte a drumurilor a fost curățită și este practicabilă, însă probleme cu circulația vor rămână în continuare. O parte a drumurilor din regiunile îndepărtate rămân blocate", anunţă autorităţile într-un comunicat.

Din cauza temperaturilor scăzute și ninsorilor, 72 de persoane au fost evacuate temporar în clădirea unui colegiu din regiune.

Potrivit serviciilor meteorologice, în câteva regiuni ale Marii Britanii vremea va rămâne deosebit de rece, cu vânturi puternice și ninsori abundente.

Fluxul de știri
0