Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce spune Poliția despre cea de-a doua persoană ucisă în explozia de ieri

© SputnikВзрыв в Кишиневе
Взрыв в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
A trecut deja o zi de la explozia care a luat două vieți în centrul Capitalei, însă nimeni nu s-a interesat deocamdată de bărbatul care a murit lângă magazinul din strada Armenească.

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. La o zi de la tragedia care s-a produs marți în centrul Chișinăului, identitatea celui de al doilea bărbat care a murit în urma detonării unui dispozitiv exploziv nu a fost încă stabilită.

Serviciul de presă al Direcției municipale de Poliție a comunicat pentru Sputnik că deocamdată nimeni nu s-a adresat cu vreo sesizare privind dispariția unor persoane apropiate care ar semăna cu bărbatul decedat în explozie. Oamenii legii întreprind în continuare măsuri de investigație pentru stabilirea identității acestuia.

În opina unui detectiv particular contactat de Sputnik, am putea presupune că bărbatul locuia singur, sau că a venit la Chișinău dintr-o altă localitate.

Взрыв в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
Ministrul Jizdan, noi detalii despre autorul exploziei din Capitală

"Oamenii nu au întotdeauna la ei actele de identitate, a menționat expertul, care a rugat să nu-i dăm numele. Nu toată lumea solicită pașaport biometric, astfel încât datele să rămână în Registrul de Stat al Populației sau ca amprentele digitale să ajungă în baza de date a poliției".

Totodată, expertul a specificat că, și în cazul în care bărbatul decedat ar fi avut la el un telefon mobil, identificarea acestuia ar putea să mai dureze.

"Pentru a stabili legătura între numărul de telefon cumpărat la un chioșc de ziare, de exemplu, și identitatea persoanei, trebuie studiate contactele acestuia, cui i-a telefonat în ultima perioadă, iar această procedură ar putea lua ceva timp", a mai explicat el.

Expresul a presupus că ar mai putea exista un motiv plauzibil de a nu dezvălui numele bărbatului ucis și anume, interesul anchetei.

Poliția vine cu detalii în cazul exploziei din Capitală. Cine a provocat deflagrația>>>

El a presupus că numele acestuia va fi cunoscut însă în scurt timp.

Amintim că explozia a avut loc ieri, în magazinul Jardin, situat la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău.

În urma deflagrației au fost ucise două persoane — bărbatul care avea asupra sa dispozitivul exploziv și un altul care se afla în stradă.

Fluxul de știri
0