Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident grav în România, provocat de un moldovean

© SputnikЯссы
Яссы - Sputnik Moldova
Abonare
Un conducător auto din țara noastră a provocat un grav accident de circulație la Iași, România.

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Un tânăr de 19 ani a fost accidentat grav la Iași, fiind lovit de o autoutilitară chiar pe trecerea de pietoni. La volanul mijlocului de transport se afla un tânăr de 18 ani din Republica Moldova, informează bzi.ro.

Potrivit Poliției ieșene, accidentul s-a produs pe șoseaua Moara de Foc din municipiul Iași.

Oamenii legii au constatat la fața locului că "un tânăr de 18 ani, din Republica Moldova, ar fi condus un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, iar la o trecere pentru pietoni ar fi accidentat un tânăr de 19 ani, din comuna Popricani", a declarat Anca Vijiac. purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Sursa precizează că pietonul ar fi traversat strada regulamentar.

Accident rutier în apropierea localității Șapte Case, jud. Vaslui - Sputnik Moldova
Accidente
Un moldovean a provocat un accident cumplit în România, soldat cu opt victime

Tânărul rănit a fost transportat la spital. Acesta era policontuzionat, prezentând traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală, contuzie la coloană cervicală si contuzie la nivelul gambei drepte, au comunicat surse din cadrul unității medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Poliția a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă".

Fluxul de știri
0