Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Exploziv! „Nu suntem în UE ca să îmbogățim birocraţii de la Bruxelles!"

© Photo : Captură ecranDaniel Dragomir
Daniel Dragomir - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ofiţerul SRI Daniel Dragomir pune piciorul în prag. Încep conferinţele regionale ale Iniţiativei Civice România 3.0. Când va fi întâlnirea de la Bucureşti.

BUCUREŞTI, 19 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Dragomir merge mai departe şi continuă să îşi promoveze ideile, precum şi lupta sa cu Statul Paralel şi cu cei care, în opinia sa, nu slujesc interesele românilor.

Melkeproduksjon på supermarked i Moskva - Sputnik Moldova
Se întâmplă în România: Creşterea PIB, bazată aproape în totalitate pe consum

Recent, Iniţiativa Civică România 3.0 a avut o conferinţă regională la Braşov, acolo unde au fost adoptate o serie de decizii extrem de importante şi foarte bune pentru România, iar o punere a lor în practică ar fi excelentă pentru acest popor care a fost atâta timp şi continuă să fie „sub vremi".

România 3.0 va rămâne o asociaţie civică şi va participa, în acest fel, la alegerile pentru europarlamentare de anul viitor, cu liste proprii, „cu candidaţi care vor lupta pentru români şi nu pentru birocraţia de la Bruxelles", spune Dragomir într-o postare de pe blogul său.

Liderul Iniţiativa Civică România 3.0 este de părere că este necesar să promoveze mesajele şi dorinţele românilor din cel puţin două direcţii: a luptei contra Statului Paralel, cea economică dar şi de identitate naţională, acela de naţiune liberă şi demnă.

„Nu suntem în UE ca să îmbogăţim birocraţii de la Bruxelles şi multinaţionalele, suntem în UE pentru România", a precizat fostul ofiţer SRI.

Dragomir a precizat că, în viitorul apropiat, va organiza o conferinţă de presă şi la Bucureşti.

Fluxul de știri
0