Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Viceministrul de Externe al Rusiei va întreprinde o vizită de două zile în Moldova

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗаседание Совета глав субъектов РФ при МИД России под председательством Министра С.В.Лаврова
Заседание Совета глав субъектов РФ при МИД России под председательством Министра С.В.Лаврова - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a dat detalii despre viitoarea vizită în țara noastră a viceministrului de Externe al Federației Ruse, Grigori Karasin.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Viceministrul de Externe al Federației Ruse, Grigori Karasin, va întreprinde o vizită de două zile în Republica Moldova începând cu 20 martie. Informația a fost confirmată de către ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin.

„Pot confirma că cele două ministere de externe ale țărilor noastre au convenit că, în data de 20 martie, în Moldova va sosi pentru o vizită de două zile Grigore Karasin, secretar de stat la ministerul nostru privind negocierile, întrevederile, discuțiile ce țin de îmbunătățirea relațiilor dintre statele noastre", a menționat Muhametșin.

Potrivit diplomatului, programul vizitei urmează să fie concretizat.

Fluxul de știri
0