Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a votat în cadrul alegerilor prezidențiale

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в голосовании на выборах президента РФ
Президент РФ В. Путин принял участие в голосовании на выборах президента РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Preşedintele Federaţiei Ruse a participat la alegerile pentru şeful statului, transmite corespondentul RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Vladimir Putin a venit în mod tradițional la secția de votare 2151, care se află în incinta Academiei de Științe din Rusia. El s-a apropiat de membrul comisiei electorale, și-a prezentat pașaportul, a primit buletinul de vot și s-a îndreptat spre cabina de vot. După ieşirea din cabină, Putin a aruncat buletinul de vot în urna de vot.

Șeful statului rus votează în mod regulat la această secţie de votare. Astfel, în 2016, la alegerea deputaților din Duma de Stat și la alegerile municipale în 2017, el a venit aici pentru a-și exprima opțiunea de vot, transmite corespondentul RIA Novosti.

Candidații pentru anul 2018 sunt: actualul președinte rus, Vladimir Putin, candidat independent; liderul LDPR, Vladimir Jirinovski; candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin; președintele Partidului pentru Creștere, Boris Titov; candidatul "Inițiativei Civice", Ksenia Sobchak; candidatul Uniunii Populare Ruse, Serghei Baburin; liderul partidului Yabloko, Grigory Iavlinsky, și candidatul Comuniștilor Rusiei, Maxim Sourinkin.

Alegerile prezidențiale au loc în cele 85 de regiuni ale țării, în peste 97.300 de secții de votare din Rusia și în 401 de secții de votare din străinătate. Peste 100 de milioane de persoane vor putea să voteze.

Fluxul de știri
0