Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gluma se îngroașă: Este iarnă adevărată, sate și orașe - sub nămeți

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Abonare
În Republica Moldova continuă să ningă generos. În localitățile din centru și, mai ales, din nordul țării, stratul de zăpadă a ajuns la o grosime de jumătate de metru. Prim-ministrul Pavel Filip a convocat la ora 12:00 ședinţa Comisiei pentru Situații Excepționale.

CHIŞINĂU, 18 mart — Sputnik. Internauții au postat pe Facebook imagini cu unele localități din centrul și nordul țării. Acolo stratul de zăpadă a depășit deja jumătate de metru și continuă să ningă. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în raioanele de nord și de centru ale Republicii Moldova va ninge în continuă până joi, așa că există riscul real ca un șir de localități să fie întroienite.

O internaută a postat un filmuleț făcut acum câteva ore în satul Căzănești din raionul Telenești, unde stratul de zăpadă este mai înalt de jumătate de metru.

La fel este și în orașul Râșcani.

Stratul de zăpadă se îngroașă și la Chișinău. Dacă continuă să ningă, s-ar putea ca seara să nu mai circula transportul public. Și asta în condițiile în care vineri am avut în Capitală soare și +16 grade Celsius, iar astăzi sunt deja —5 grade Celsius și ninsori abundente.

Fluxul de știri
0