Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Exit poll: Putin învinge detașat în cursa pentru prezidențiale

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaРабота Информационного центра ЦИК России "Выборы -2012"
Работа Информационного центра ЦИК России Выборы -2012 - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit primeor datel exit poll, pentru Vladimir Putin au votat peste 70 la sută dintre alegătorii care au ieșit la vot.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Potrivit datelor exit poll, Vladimir Putin este liderul în cursa pentru prezidențiale.

Potrivit RIA Novosti, conform datelor FOP (Фонд Общественное Мнение — n. r.), pentru președintele aflat în exercițiu au votat aproximativ 77 la sută dintre alegătorii care au ieșit la urnele de vot. Pe locul doi se poziționează candidatul Partidului Comuniștilor din Federația Rusă, Pavel Grudinin, cu 11,8%, iar pe locul trei — Vladimir Jirinovsko cu 5,9 la sută.

”Potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei Publice din Rusia, președintele Federației Ruse a fost ales Vladimir Putin cu aproximativ 73,9% de voturi”, scrie într-un comunicat al instituției.

Potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale din Rusia, după prelucrarea a 21 la sută dintre numărul de buletine de vot, în special cele din partea de est a țării, Vladimir Putin a acumulat aproximativ 72 la sută dintre voturile valabil exprimate.

Fluxul de știri
0