Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Snowboarder, la un pas de moarte, pe buza unei prăpastii. Minunea ce are loc. VIDEO

© Sputnik / Nina Zotina / Accesați arhiva multimediasnowboard
snowboard - Sputnik Moldova
Abonare
Un pasionat de snowboarding îşi filmează coborârea pe zăpadă, însă nu îşi dă seama că în faţa sa este o prăpastie şi continuă să alunece în direcția ei. Ceea ce urmează este un miracol...

BUCUREŞTI, 15 mar — Sputnik, Doina Crainic. Pe internet a devenit virală o înregistrare video realizată de un pasionat de snowboarding în timp ce cobora pe o pantă.

Snowboarderul a avut o experiență greu de uitat, în timp ce se afla în munții calcaroși din Belgorod, Rusia centrală. Întreaga experienţa a fost înregistrată cu o cameră fixată pe casca bărbatului.

Tânărul pasionat de sporturi de iarnă nu a observat prăpastia de care se apropia și a continuat să alunece direct către ea.

„În mod miraculos, m-am oprit chiar la capătul prăpastiei, după ce am observat că pista se termină brusc", își amintește el.

Suspendat la marginea prăpăstiei cu o adâncime de la 12 până la 15 metri, tânărul și-a detaşat snowboard-ul și l-a aruncat jos, înainte de a se ridica din hău.

Fluxul de știri
0