Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lingouri de aur, căzute din avion. Vezi cine s-a bucurat de acest dar căzut din cer

© Sputnik / Игорь Руссак / Accesați arhiva multimediaСамолет Ан-12.
Самолет Ан-12. - Sputnik Moldova
Abonare
Presa a scris că avion un din Iakutsk a pierdut în timpul zborului încărcătura prețioasă lingouri de aur și platină, din cauza că s-a desprins chepengul calei de bagaje.

CHIȘINĂU, 15 mart — Sputnik. Un incident neobișnuit s-a produs pe un aeroport din Iakutsk. În timpul decolării, unui avion a rămas fără chepengul calei de bagaje, comunică RIA Novosti.

„Pe 15 martie, la decolarea avionului AN-12 al companiei aeriene „Nimbus" de pe aeroportul „Iakutsk", curentul de aer a smuls chepengul stâng al calei de bagaje. Echipajul a decis să revină în Iakutsk", anunță Aeroportul într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, avionul a fost pregătit de zbor de către tehnicienii care fac parte din echipajul acestei nave. După verificarea avionului, tehnicienii au completat dispoziție privind deservirea tehnică a aparatului de zbor.

„Conform documentului respectiv, avionul era în stare bună și pregătit pentru zbor", menționează instituția în comunicat.

Avionul a aterizat cu bine pe aeroportul Magan. Cauzele accidentului se investighează.

După ce s-a desprins chepengul calei de bagaje, a fost pierdută „încărcătura deosebit de prețioasă", iar din această cauză, în zona aeroportului, poliția îi verifică pe toți trecătorii și conducătorii auto.

Pe rețelele de socializare au fost postate fotografii cu obiecte care ar fi căzut din avion și care ar seamăna cu niște lingouri de aur și platină.

 

В Якутии у взлетавшего Ан-12 сорвало створку грузового люка.

Fluxul de știri
0