Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nostradamus, profeții groaznice pentru 2018: Cutremure și erupții vulcanice

© Wikipedia / AnonymousНострадамус
Нострадамус - Sputnik Moldova
Abonare
Nostradamus, marele astrolog de origine franceză, a lăsat lumii catrene, care sunt încă interpretate de specialiști în diferite moduri. O listă cu previziuni a fost publicată de curând și cuprinde câteva puncte de-a dreptul înfricoșătoare.

CHIȘINĂU, 15 mart — Sputnik. Este cunoscut faptul că renumitul astrolog francez din sec. XVI, medic, om de ştiinţă şi profet, Michel de Nostredame (Nostradamus) şi-a publicat profeţiile în cartea pe care a intitulat-o "Profeţiile lui Michel Nostradamus".

Toate prezicerile au fost scrise în catrene rimate care au fost grupate cîte o sută (centurii).

Nostradamus şi-a codificat foarte minuţios profeţiile sale, pe care le-a scris în patru limbi concomitent — latină, franceza veche, italiană şi greacă.

Zombie apocalypse - Sputnik Moldova
Pachete pentru sfârşitul lumii: Americanii, în așteptarea apocalipsei

Iată care sunt profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018, potrivit antena3.ro, care este citată de romaniatv.net.

Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

Terorismul va fi principală amenințare a anului.

Încălzirea globală va stârni multe conflicte armate. China va face o mutare strategică prin care va deveni lider mondial.

O țara (se presupune Statele Unite) va intră într-o era a incompetenței guvernamentale. Va avea loc un cutremur puternic în vestul Statelor Unite.

America Latină se va confruntă cu schimbări importante la toate capitolele. Italia va atrage Europa într-o criză economică majoră.

Al treilea război mondial va implica două mari super-puteri și va dura 27 de ani.

Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie și va zgudui pământul la fiecare 5 minute, fapt ce ar putea cauza moartea a mii de oameni.

Fluxul de știri
0