Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Criza rugby-ului moldovenesc continuă

© Sputnik / Miroslav RotariIurie Nuca și Tudor Procopii
Iurie Nuca și Tudor Procopii - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentativa Moldovei de rugby urmează să retrogradeze în Liga a Treia Valorică Europeană.
Criza rugby-ului moldovenesc continuă

Reprezentativa Moldovei de rugby urmează să retrogradeze în Liga a Treia Valorică Europeană. Dar nu acesta este cel mai grav lucru, ci faptul că la moment în țara noastră nu este organizat un campionat regulat de juniori. În lipsa unei noi generații performante de jucători, misiunea de a reveni la performanțele de altă data este foarte dificilă.

Antrenorul Tudor Procopii este de părere că situaţia în clasamentul general nu reprezintă cu adevărat realitatea. Sunt mulţi jucători care refuză convocarea din cauza conflictului dintre actualul preşedinte al federaţiei de profil, Alexei Cotruţa, şi Vasile Revenco, care a condus acest forum sportiv mai bine de 12 ani.

„Să o spunem aşa cum este. Mulţi jucători nu vin la echipa naţională din cauza disputei dintre ei. Cu toate că este şi vina jucătorilor care demonstrează indiferenţă. Sunt chemaţi pentru a reprezenta Moldova, nu un preşedinte sau altul", a mai adăugat tehnicianul.

Ascultați şi alte declaraţii făcute de Tudor Procopii în cadrul unui interviu acordat studioului de radio Sputnik Moldova.

Autor: Dumitru Chitoroagă

Fluxul de știri
0