Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz șocant: O moldoveancă a făcut-o pe alta roabă sexuală în Turcia

© AFP 2024 / Olga MALTSEVAбордель
бордель - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Republica Moldova a fost reținută în Rusia fiind suspectată că a racolat o compatrioata pentru a o trimite în sclavie sexuală în Turcia.

CHIȘINĂU, 13 mart — Sputnik. Cetățeana Republicii Moldova învinuită de trafic de ființe umane va fi extrădată țării noastre. Acum femeia se află sub strajă în orașul Vîborg din Rusia.

Proxenetism - Sputnik Moldova
Societate
Iată câți bani le dau proxeneții francezi moldovencelor care se prostituează în Paris

Potrivit informațiilor apărute în presa rusă, termenul de arest al femeii a fost prelungit de către o instanță locală.

Ancheta a stabilit că în februarie 2010 inculpata, împreună cu alte persoane, au reușit să capete încrederea unei femei din Moldova care se afla într-o situație materială dificilă. Răufăcătorii i-au propus, chipurile, un loc de muncă în Turcia.

Pe numele femeii au fost perfectate toate documentele necesare pentru plecarea în străinătate. Însă, ajungând în Turcia, moldoveanca a fost dusă într-un club, unde i s-a luat pașaportul și, fiind amenințată cu răfuială fizică, a fost impusă să presteze servicii sexuale pentru clienți. Moldoveanca s-a aflat în această situație până în iunie 2010.

Presupusa traficantă a fost reținută pe teritoriul raionului Vîborg din regiunea Sant Petersburg, Rusia. Procurorul general adjunct al Rusiei deja a satisfăcut solicitarea adresată din partea Republicii Moldova de extrădare a inculpatei, urmând ca aceasta să fie trasă la răspundere penală pentru racolarea de persoane.

Fluxul de știri
0